Vinoble Horsens, specialist i vin og spiritus...

  Vinoble Horsens - Om os

Vinoble Horsens er mere end blot vin, vi sammensætter gavekurve udfra eget ønske
   

Vinoble Horsens åbnede 1. januar 2005, hvor vi overtog Schønnings Vinkælder og blev en del af Vinoblekæden i Danmark som består af 29 forretninger fordelt over hele landet.

Sortimentet
Som specielhandel er det utroligt vigtigt, at vi selv godkender de vine som skal ind i vores sortiment.  Vinene bliver blindsmagt i vores smagelokale, og kun taget ind i vores sortiment, hvis kvaliteten i vinen er tilfredsstillende. Dette lyder simpelt, men i virkeligheden betyder det, at kun ca. 25% af de vine vi smager kommer ind i vores sortiment.


Leverandørbesøg
Vi besøger tit vores leverandører rundt omkring i verdenen for at finde de små historier, som gør netop deres vine til noget specielt. Dette er ikke noget man kan læse sig til, men typisk historier som først bliver fortalt sidst på aftenen i hyggeligt selskab.

Det gælder ikke kun for vine men også for Whisky som vi har ca. 140 forskellige typer af. Derfor rejser vi til Skotland en gang om året og prøvesmager en række forskellige Whisky fra fadene. De bedste vælger vi efterfølgende at få tappet på flasker og sendt til Danmark. På den måde finder vi vores helt egne fade som vi kan sælge i forretningen.

Vi glæder os til at se dig i vores forretning

Du kan også besøge os på vores webshop her